Kaikkia koko-listauksessa ilmoitettuja runkokokoja ei välttämättä löydy suoraan varastosta. Ota yhteyttä, niin tarkistetaan.
Sale!
,

MADISON 28′ QUEST

2 190,00

Madison Quest E on väkevällä keskiövetoisella OLI Move -moottorilla ja todella isolla 468 Wh akulla varustettu tyylikäs monikäyttösähköpyörä laatua sekä käyttömukavuutta arvostavalle.

Osastot: ,

Quest E soveltuu loistavasti kaupunkiin, työmatkoille, kaikenlaisille retkille ja vaikka helpohkoille poluille. Kevyen alumiinirungon ja modernin runkogeometrian ansiosta Quest E on uskomattoman ketterä ja hauska ajaa. Täysin integroidun akun ansiosta pyörän painopiste on mahdollisimman alhaalla. Akku on myös helppo irrottaa kädenkäänteessä. Sähköpyörän näyttö on selkeä ja kaikkia toimintoja ohjataan kätevästi tankokytkimestä.

Pyörässä on täsmällinen ja nopea Shimano Altus 1×8 voimansiirto helppokäyttöisellä Shimano Rapidfire-vivulla. Tehokkaat Logan -hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin aina nopeasti ja turvallisesti. Tasokas Suntour NEX DS 50 mm joustohaarukka tasoittaa maaston epätasaisuudet ja tekee ajamisesta vakaampaa. Kevyesti rullaavat Mitas Flash 42-622 -renkaat antavat loistavan pidon kaikilla alustoilla ja lisäävät matkateon mukavuutta.

Säädettävällä ohjainkannattimella saat ajoasennon säädettyä millintarkasti aina itsellesi parhaiten sopivaksi. Laadukkaat AXAN valaisimet edessä ja takana syttyvät napin painalluksella tankokytkimestä. Tasokas seisontatuki, tavarateline ja Eurofender -lokasuojat ja kuuluvat kunnollisen trekking -sähköpyörän vakiovarustukseen. Quest E on uskomaton pakkaus ajamisen iloa loistavalla keskiövetotekniikalla.

Runko

Alumiini (52cm)

Etuhaarukka

Suntour NEX DS 50mm

Kampisetti

Wheeltop alumiini 42T,170mm

Vaihdemäärä

8

Vivut

Shimano Altus 1x8, Rapidfire

Jarrut

Logan HD-M200

Takapakka

Shimano 12-32T

Takavaihtaja

Shimano Altus

Kiekot

Kripton 28” 36H kaksoisseinämä alumiini

Renkaat

Mitas Flash V66, 42-622

Moottori

OLI Move 50nm

Akku

DLG 468Wh