Kaikkia koko-listauksessa ilmoitettuja runkokokoja ei välttämättä löydy suoraan varastosta. Ota yhteyttä, niin tarkistetaan.
, ,

Frappe FSC 460

2 879,00

Frappen moderni alumiinirunko on ainutlaatuisen tyylikäs ja upeasti viimeistelty.

Frappen moderni alumiinirunko on ainutlaatuisen tyylikäs ja upeasti viimeistelty. Low step -runkomalli soveltuu täydellisesti sekä miehille että naisille. Pyörässä Shimano Nexus 7- vaihteisto sekä hydraulinen Shimano MT200 -levyjarru edessä ja takana. Pistosuojatut CST Reach – renkaat sopivat täydellisesti sähköpyörään, jolla ajetaan vauhdikkaasti pidempiä matkoja.

Kirkkaat AXA Led-valaisimet edessä ja takana ottavat virran suoraan akusta ja syttyvät tankokytkimestä napin painalluksella. Käyttömukava Atran Velo –järjestelmän tavarateline ja Axa Solid plus -runkolukko vakiona.

Sähköavustusjärjestelmä
Keskiövetoinen Shimano Steps E6100 on kompakti, kevyt ja luotettava sähköavustusjärjestelmä. Stepsin näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Vääntävä 60 nm moottori kuljettaa isolla 504wh akulla miellyttävän tasaisesti jopa yli 150 km matkoja yhdellä latauskerralla. Frappe FSC 460 on uskomaton ajokokemus ja huokuu persoonallista tyyliä!

Väri

mattamusta, kiiltävä harmaa

Runko

Alumiini (46,50, 54cm)

Vaihdemäärä

7

Vivut

Shimano Nexus 7

Jarrut

Shimano BR-MT200

Takavaihtaja

Shimano® Nexus 7®

Ketju

KMC Z1eHX ept

Kiekot

Kaksoisseinämä alumiini 28”

Polkimet

Marwi SP-823

Satula

Selle Royal Sfera

Lukko

AXA Solid plus -runkolukko (yhteinen avain akun kanssa)

Moottori

Shimano STePS E6100

Ohjainyksikkö

SC-E5000

Akku

500Wh